Επικοινωνία: neaxanthi@gmail.com

23 Αυγ 2012

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

Με την πρώτη ανάρτηση της "ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ", δηλώνουμε την πρόθεση, εμένα και των συνεργατών μου, να πάρουμε τον δήμο Ξάνθης από τα χέρια των νεοδημοκρατών και των πασόκων πολιτικάντηδων της περιοχής μας και στην συνέχεια να κυνηγήσουμε και να βάλουμε στην φυλακή όσους έκλεψαν δημοτικό χρήμα.

Έτσι απλά!


Εφόσον πάρουμε τον άρρωστο δήμο Ξάνθης, θα αφιερώσουμε την πρώτη διετία στο να τον ερευνήσουμε από μέσα και, με έμπιστους και τίμιους ανθρώπους δίπλα μας, να στείλουμε στον εισαγγελέα όλα τα λαμόγια που θα βρούμε.

Και θα τα βρούμε, να είστε βέβαιοι!

Δεν θα μείνουμε, όμως, εκεί. Θα τους κυνηγήσουμε ΚΑΙ στο Εφετείο ΚΑΙ στον Άρειο Πάγο. Με άλλα λόγια, θα επιδιώξουμε την καταδίκη τους ώστε να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν σε αυτούς που θα σκεφτούν στο μέλλον να κάνουν τα ίδια.

Ο έντιμος ξανθιώτης ζητάει πάνω από όλα την παραδειγματική τιμωρία όλων των αχρείων και ανυπόληπτων ατόμων που έχουν γαντζωθεί για τα καλά στα ταμεία του δήμου και τα αδειάζουν προς όφελός τους.

Αυτούς τους αλήτες, θέλει να τους δει πίσω από τα σίδερα και μεις θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου