Επικοινωνία: neaxanthi@gmail.com

28 Αυγ 2012

ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ

Σ΄αυτό το κείμενο απευθυνόμαστε στον απλό ξανθιώτη που θεωρεί τον εαυτό του ανεξάρτητο και δυνάμενο να επιλέξει κάθε φορά το καλύτερο για τον τόπο του. Με άλλα λόγια,
δεν απευθυνόμαστε στους... εξυπηρετημένους (η ψήφος αυτών είναι χαμένη ούτως ή άλλως!) και στα λαμόγια της περιοχής.

Η Ξάνθη, εδώ και πολλά χρόνια, διοικείται από την τοπική Aδελφότητα. Την γνωστή σε όλους μας ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ. Μια Στοά που αποτελείται αποκλειστικά από άντρες μη μουσουλμάνους της περιοχής.

Όλοι οι σοβαροί κάτοικοί της περιοχής γνωρίζουμε τους περισσότερους αρχιμασόνους της πόλης. Το πιο τραγικό, δε, για την περιοχή είναι το γεγονός ότι ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της πολιτικής και "χριστιανικής" ηγεσίας του τόπου είτε είναι ενταγμένοι στο τοπικό Τάγμα, είτε είναι εξαρτημένοι από αυτό μέσω διαφόρων μεθόδων, είτε δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω αλλά φοβούνται να τα βάλουν μαζί του!

Οι περισσότεροι, δε, γνωρίζουμε ότι ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ είναι ένα από τα πιο ισχυρά προπύργια της ξανθιώτικης Στοάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η "έδρα" της τοπικής Στοάς βρίσκεται κολλημένη στο δημαρχιακό μέγαρο και η είσοδός της (δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) βρίσκεται λίγο παραπάνω από την κύρια είσοδο του μεγάρου.

Ονόματα προς το παρόν δεν πρόκειται να αναφέρουμε. Θα το κάνουμε με στοιχεία μετά από σχετική έρευνα όταν αναλάβουμε τον δήμο.

Ξέρουμε, ότι με αυτό το κείμενο διακινδυνεύουμε πολλά, αλλά γνωρίζουμε ότι οι "μη ενταγμένοι" στο κόλπο είναι πολύ περισσότεροι από τους "ενταγμένους".

Γι αυτό και απευθυνόμαστε σ΄αυτούς και τους ζητούμε να έρθουν μαζί μας για να διώξουμε την Αδελφότητα από την εξουσία της περιοχής μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου