Επικοινωνία: neaxanthi@gmail.com

13 Οκτ 2013

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Λοιπόν, αυτό πρέπει να γραφτεί!

Προσεκτικά μεν, για να μην μπορεί το λαμόγιο να τρέξει στα δικαστήρια, αλλά με απόλυτη σαφήνεια, ώστε να καταλάβουν ΟΛΟΙ, ποιό σκουλήκι είναι!

Η πληροφορία είναι τσεκαρισμένη και μάλιστα από πρόσωπο που ήταν ο κύριος "κομιστής" των χρημάτων.


Η είδηση: Γνωστός δημοσιογράφος - πιγκουίνος, λαδώνεται κατ΄εξακολούθησιν με τρία χιλιάρικα το μήνα από μεγάλη επιχείρηση εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών.

Οι λεπτομέρειες: Αρχικά, πριν κάμποσα χρόνια, η επιχείρηση λειτούργησε υπό... κάποια διεύθυνση. Αυτή η πρώτη διεύθυνση, αρνιόταν να βάλει στο... pay roll τον "πιγκουίνο", παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του. Γι αυτό και ο... τεράστιος αυτός δημοσιογράφος ήταν καυστικά αρνητικός στα σχόλιά του για την επιχείρηση, τον πρώτο εκείνο καιρό.

Μετά, όμως, την επιχείρηση ανέλαβε ο κ. Παντελής (όνομα τυχαίο), ο οποίος και φρόντισε τάχιστα να εξαγοράσει, αρχικά, την σιωπή του λαμόγιου - δήθεν δημοσιογράφου και μετά να τον υποχρεώσει να γράφει διθυραμβικά σχόλια για την επιχείρηση, στην γνωστή πατσαβούρα που εκδίδει, όπερ και εγένετο!

Κάποια μέρα ο κ. Παντελής αποχαιρέτησε την επιχείρηση και μας ήρθε ο κ. Κώστας (όνομα τυχαίο και πάλι).

Η "εμπειρία" του κ. Παντελή μεταλαμπαδεύτηκε τάχιστα στον νέο ιδιοκτήτη και αυτός συνέχισε να λαδώνει τον αλήτη και να εξαγοράζει με αυτόν τον τρόπο τους πηχυαίους τίτλους του και τα επαινετικά του σχόλια, μέχρι τα... σήμερα!

Το γεγονός δεν είναι ασήμαντο!

Απηχεί την εικόνα μιας μικρής πόλης και πώς αυτή πορεύτηκε τα τελευταία 30 - 40 χρόνια με μερικούς αλήτες να νέμονται την δημόσια περιουσία, κάποιους άλλους να υποστηρίζουν και να συγκαλύπτουν τις ανομίες τους και το ευρύ κοινό να παρακολουθεί απαθές (με το βλέμμα αγελάδας) τα συμβάντα!

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ή μπορούμε να την αλλάξουμε;

1 σχόλιο: