Επικοινωνία: neaxanthi@gmail.com

27 Σεπ 2013

ΓΥΦΤΟΙ! - ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΑΣ

Με την οικονομική "συμμετοχή" στο μισό του κοστολογίου από τους... κολυμβητές, αποφάσισε να συνεχίσει την λειτουργία της πισίνας μας, αυτό το άσχετο παιδαρέλι που λυμαίνεται τον "πολιτισμό" της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το "ρεπορτάζ" του τεράστιου δημοσιολόγου Πίπη στον Μαχητή, για να φρίξετε: http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5083.html.

Κι αυτό θα γίνει μέχρις ότου εφαρμόσει το... μεγαλεπίβολο σχέδιό του να κόψει στα δυο την πισίνα μας και να κρατήσει το ρηχό κομμάτι το οποίο θα μπορεί να το θερμαίνει με μικρότερο κόστος.

Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια, μπροστά σε αυτόν τον... Αϊνστάιν του ντόπιου κατεστημένου.

Η ντροπή και η τσίπα δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο αυτών των άσχετων και επικίνδυνων ανθρώπων, οι οποίοι -ελέω ψήφων Δροσερού, Χρύσας, Πούρναλικ και Σταυρούπολης (εσχάτως)- έχουν ρημάξει την πόλη και την έχουν μετατρέψει σε φτωχό συγγενή των κοντινών μεγάλων πόλεων.

Είναι φανερό ότι τώρα που έρχονται εκλογές, οι άθλιοι αυτοί θέλουν να εμφανίσουν έργο και γι αυτό προχωρούν σ΄αυτήν την μέγιστη ανοησία, να χωρίσουν στα δυο την ιστορική πισίνα της πόλης.

Νομίζουν, έτσι, ότι απευθύνονται σε κάφρους που θα χειροκροτήσουν την ανοησία τους.

Ε, δεν είναι όλοι κάφροι, όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου