Επικοινωνία: neaxanthi@gmail.com

9 Οκτ 2013

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη στην χώρα μας και να πει μια, έστω μια φορά, σ'αυτό το γουρούνι τον Ερντογάν και σ' όλο το κοπροσκυλολόι που κυβερνά την Τουρκία, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΛΑΜΑΡΧΗΣ!

Ότι δεν εκπροσωπεί τον διεθνή ισλαμισμό και αντί να παρεμβαίνει απροκάλυπτα και αναίσχυντα σε εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας, καλό θα ήταν να κοιτάξει τα μεγαλύτερα χάλια της δικής του χώρας.

Σε μια χώρα όπου το 90% του πληθυσμού της, ζει πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας και υπό συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης, αμορφωσιάς και πείνας.

O παγκόσμιος ισλαμισμός είναι ένα μέγεθος πολύ μεγαλύτερο των 70 εκατομμυρίων Τούρκων, της πιο ανόητης φυλής του κόσμου που κάθεται (αμόρφωτη και απαίδευτη) και δέχεται τον απόλυτο έλεγχό της από μια κάστα 1000 περίπου γουρουνιών (βλέπε Όργουελ), που τους οδηγεί σε αδιάκοπες περιπέτειες και πολέμους, αντί να βελτιώσει το βιοτικό τους επίπεδο.

Το γουρούνι αυτό, λοιπόν, πουλάει μονίμως έναν άκρατο εθνικισμό στους ηλίθιους οπαδούς του (οι κεμαλικοί που βρίσκονται απένταντί του, είναι απλά η άλλη όψη του νομίσματος) μιξαρισμένο με ακράτητη θρησκοληψία (http://www.enikos.gr/international/180765,Apoly8hke_logw_tolmhroy_ntekolte.html), ενώ είναι γνωστό στους... γνώστες, ότι ο ίδιος είναι άθεος!

Και μεις οι Έλληνες, καθόμαστε και τον κοιτάμε να μετατρέπει το βαθύ εσωτερικό πρόβλημα που έχει, σε εξωτερικό και να μας φοβερίζει κι από πάνω!

Τον κοιτάμε να τολμάει να μιλάει για την Θράκη μας, όταν μόλις το 40% του μουσουλμανικού πληθυσμού της είναι μεν τουρκικής καταγωγής ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Ο, δε, υπόλοιπος πληθυσμός των μουσουλμάνων της Θράκης αποτελείται από πομάκους (40%) και τσιγγάνους μουσουλμάνους (20%).

Αφορμή για το παραπάνω σχόλιο αποτέλεσε η συνεχής προσπάθεια των Τούρκων πολιτικών να "συμψηφίσουν" το άνοιγμα της θεολογικής Σχολής της Χάλκης με δυο τζαμιά στην Αθήνα και την εκλογή (αντί για διορισμό που ισχύει τώρα) μουφτή στην Θράκη μας.

Μια αρκούντως δειλή απάντηση από τον χοντροβενιζέλο υπήρξε σήμερα για το θέμα. Το παιδοβούβαλο του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε... αντιπαραγωγική την συζήτηση για το θέμα και παρέπεμψε το θέμα στο... διεθνές δίκαιο λέγοντας: "η θέση της Ελλάδας επί του θέματος είναι σαφής και ξεκάθαρη, σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο και οποιαδήποτε περαιτέρω δημόσια συζήτηση επί του θέματος καθίσταται αντιπαραγωγική". Κι όλα αυτά τα είπε με κάθε επισημότητα ως υπεύθυνος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος.

Μια ζωή δειλοί και οσφυοκάμπες!

Την ίδια ώρα, ένας κοπριτάκος του Ερντογάν, ο υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς, αλωνίζει αυτές τις μέρες την β. Ελλάδα, και καλά πραγματοποιώντας "ιδιωτική επίσκεψη". Μιλάει προκλητικά για αστείες αμοιβαιότητες (http://www.enikos.gr/politics/180701,Resital_toyrkikhs_adiallaxias.html) και είναι σε συνεχή επαφή με τον Τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής, έναν χαφιέ της γείτονος χώρας που είναι το ντόπιο μάτι και αυτί τους στην Θράκη.

Και μεις καθόμαστε και τους κοιτάμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου